Fire boekentips

Rijke pa arme pa

Robert Kiyosaki verteld in dit boek hoe hij opgroeide met twee vaders. Zijn eigen vader (arme pa) die veel geleerd had en een goede baan had en een vader van een vriend die hij ziet als tweede vader (rijke pa) die veel investeerde en bedrijven bezit. In dit boek wordt uitgelegd waarom de vader met een goede baan en opleiding toch altijd de arme pa bleef en wat de rijke pa zo rijk maakt. Het boek leest makkelijk weg en is een absolute aanrader!

De weg naar financiële vrijheid

Scott en Taylor zijn het zat om elke dag te moeten werken voor spullen die ze eigenlijk helemaal niet nodig zijn. Dan hoort hij van de fire-beweging en raakt enthousiast. Zo enthousiast dat hij al snel besluit zijn baan op te zeggen en samen met zijn gezin een jaar te gaan reizen om een documentaire te maken over hun fire avontuur. In dit boek volg je Scott en zijn jonge gezin op hun fire-reis en verteld je over alle mooie en moeilijke momenten, beslissingen en problemen die hij tegen komt op zijn reis. Wel of geen mooie auto voor de deur, wel of geen mooi huis om in te wonen. Het komt allemaal aan bod net als een aantal belangrijke fire berekeningen.

Daarnaast staan in het boek een aantal fire-pogingen beschreven van een aantal mensen die zij op hun fire-reis tegen kwamen. Het boek leest lekker weg en maakt je gegarandeerd enthousiast om jouw fire-poging een succes te maken…

Miljonair met een gewone baan

In dit boek verteld schrijver Oeds-Jan Postma hoe hij door bescheiden te leven en te investeren in ETF’s met zijn “gewone” baan met gemak miljonair is geworden en hoe jou dit ook zou lukken. In dit boek vind je geen verhalen over succesvolle voetballers met mega-salarissen maar alles over hoe elke Jan modaal financieel succesvol kan worden.

Dit boek leest erg prettig weg en verteld je alles over de fire gedachte en waarom je niet op moet kijken tegen de nieuwe BMW van de buurman. Een echte aanrader waar je gegarandeerd geïnspireerd wordt om hiermee aan de slag te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *