Mijn favoriete maandelijkse dividend aandelen

Wil je graag maandelijks dividend uitgekeerd krijgen en ben je op zoek naar Nederlandse aandelen of ETF’s die dit doen? Succes met zoeken, die zijn er niet… In Amerika heb je deze aandelen echter wel. In dit artikel neem ik mijn favoriete maandelijkse dividend aandelen met je door. Niet alleen betalen deze bedrijven maandelijks hun dividend, ze betalen dit al jaar na jaar erg consistent en hebben in de loop van de jaren hun dividend alleen maar verhoogt.

Realty income (O)

De eerste op de lijst is Realty income (ticker symbool O). De bijnaam van dit bedrijf is “The Monthly Dividend Company”. Ze bezitten momenteel meer dan 6600 panden die ze verhuren aan ongeveer 600 huurders in 50 verschillende staten / landen. Ze hebben op moment van schrijven 610 maanden achtereen dividend betaald en 94x op rij is dit dividend verhoogd. Het dividendrendement is op moment van schrijven 4,01%.

LTC Properties Inc. (LTC)

LTC Properties is een vastgoedbedrijf wat zich richt op de gezondheidszorg. Ze investeren voornamelijk in verzorgingstehuizen en vergelijkbare gebouwen. Het doel van LTC Properties is om kwalitatief hoogstaande gebouwen neer te zetten met hoge kwaliteit van zorg. Het dividendrendement is op moment van schrijven 5,81%.

STAG industrial (STAG)

STAG bezit 494 industriële panden die ze verhuren in 39 staten. STAG keert maandelijks dividend uit en heeft een dividendrendement van 3,75% op moment van schrijven.

Main Street Capital (MAIN)

Dividendrendement op moment van schrijven 5,72%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beleggen

Volgende artikel

Activa en passiva